0 0
Sajtos-zabos-petrezselymes bundában sült csirkemell

Oszd meg egy közösségi hálózaton:

Vagy csak tedd közzé ezt a linket

Recept elmentése

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sajtos-zabos-petrezselymes bundában sült csirkemell

  • Közepes

Elkészítés

Megosztás

Újabb zabos őrület, egy kis sajttal bolondítva. Annyira nagyon finomra sikeredett, hogy szinte azonnal elfogyott. Mondom is az elkészítést

Hozzávalók:
❇️2 egész csirkemellfilé
❇️2 ek zabpehelyliszt
❇️egy csokor petrezselyem
❇️light sajt ízlés szerint
❇️2 tojás
❇️zabpehelyliszt a hús forgatashoz
❇️egy kevés aprított hagyma
❇️só és bors
❇️pici tej (enyém cukormentes mandula volt)
❇️kókuszolaj

A húst megtisztítjuk, felszeleteljuk majd sózzuk, borsozzuk. Félre tesszük addig elkészítjük a masszánkat. A sajtot lereszeljük, a tojást felverjük. Összekeverem mindezt a petrezselyemmel, a tejjel, az aprított hagymával, a zabpehelyliszttel és egy kevés kókuszolajjal. Egy serpenyőben kokuszolajat hevítünk. A húsokat először a zabpehelylisztbe majd a masszába forgatjuk és aranybarnára sütjük👌🏼Én mellé pároltam egy kis borsót és bulgurt főztem. Ja és ubisalit is csináltunk mellé. Így egy tartalmas, jó osszetevokkel rendelkező kis ebédet kaptunk. ☺️Próbáljátok ki, ha nem hiszitek! 😘💕

nikitchen

Recept értékelései

A receptet még nem értékelték. Légy Te az első!
előző
Az én mindennapi turmixom
következő
Cukormentes Répatorta- A Húsvét sztárja🐰
előző
Az én mindennapi turmixom
következő
Cukormentes Répatorta- A Húsvét sztárja🐰

Írj hozzászólást!

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here