Chilis bab, ahogy én szeretem

Oszd meg egy közösségi hálózaton:

Vagy csak tedd közzé ezt a linket

Hozzávalók

Adagok:
50 dkg Darált pulykahús
1 konzerv kukorica
1 konzerv bab
ízlés szerint
ízlés szerint Bors
ízlés szerint chili
2 tk Pirospaprika
1 kevés friss bazsalikom
1 nagyobb fej Vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
3-4 ek olvadt Kókuszolaj

Recept elmentése

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Chilis bab, ahogy én szeretem

Tulajdonságok:
    Ország:

    Jó kis chilis bab.😋Ki ne szeretné? Ugye? Nálunk szinte minden héten az asztalra kerül, és már több éve pulyka daralthúsból készítjük, minimális kókuszzsirral.

    • 40 perc
    • 4 adaghoz
    • Közepes

    Hozzávalók

    Elkészítés

    Megosztás

    Jó kis chilis bab.😋 Ki ne szeretné? Ugye? Nálunk szinte minden héten az asztalra kerül, és már több éve pulyka daralthúsból készítjük, minimális kókuszzsirral.

    Máris mutatom az elkészítést:

    A hagymát a fokhagymával együtt kevés kókuszolajon üvegesre pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a húst, amit fehéredésig sütünk. Majd  a tűzről félrehúzva fűszerezzük (só,bors,chili, fűszerpaprika, bazsalikom). Jól elkeverjük és piritjuk egy kicsit tovább, majd hozzáadjuk a konzerveket. Tovább főzzük még pár percig és ha a zöldségek is megpuhultak készen is vagyunk. Körülbelül fél óra alatt elkészül.

    Én azért szeretem, mert minimális időráfordítással akár megvan a két napi ebédünk, illetve, ha már nagyon unom a csirkemellet.

    Próbáljátok ki bátran, szerintem rá fogtok kapni, ha szeretitek egy kicsit is a chilisbabot.

    nikitchen

    Recept értékelései

    A receptet még nem értékelték. Légy Te az első!
    előző
    Lazac, de nem akaráhogy! Balzsamecettel
    következő
    Fehérjés tejberizs
    előző
    Lazac, de nem akaráhogy! Balzsamecettel
    következő
    Fehérjés tejberizs

    Írj hozzászólást!