Chilis bab, ahogy én szeretem

Oszd meg egy közösségi hálózaton:

Vagy csak tedd közzé ezt a linket

Hozzávalók

Adagok:
50 dkg Darált pulykahús
1 konzerv kukorica
1 konzerv bab
ízlés szerint
ízlés szerint Bors
ízlés szerint chili
2 tk Pirospaprika
1 kevés friss bazsalikom
1 nagyobb fej Vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
3-4 ek olvadt Kókuszolaj

Recept elmentése

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Chilis bab, ahogy én szeretem

Tulajdonságok:
    Ország:

    Jó kis chilis bab.😋Ki ne szeretné? Ugye? Nálunk szinte minden héten az asztalra kerül, és már több éve pulyka daralthúsból készítjük, minimális kókuszzsirral.

    • 40 perc
    • 4 adaghoz
    • Közepes

    Hozzávalók

    Elkészítés

    Megosztás

    Jó kis chilis bab.😋 Ki ne szeretné? Ugye? Nálunk szinte minden héten az asztalra kerül, és már több éve pulyka daralthúsból készítjük, minimális kókuszzsirral.

    Máris mutatom az elkészítést:

    A hagymát a fokhagymával együtt kevés kókuszolajon üvegesre pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a húst, amit fehéredésig sütünk. Majd  a tűzről félrehúzva fűszerezzük (só,bors,chili, fűszerpaprika, bazsalikom). Jól elkeverjük és piritjuk egy kicsit tovább, majd hozzáadjuk a konzerveket. Tovább főzzük még pár percig és ha a zöldségek is megpuhultak készen is vagyunk. Körülbelül fél óra alatt elkészül.

    Én azért szeretem, mert minimális időráfordítással akár megvan a két napi ebédünk, illetve, ha már nagyon unom a csirkemellet.

    Próbáljátok ki bátran, szerintem rá fogtok kapni, ha szeretitek egy kicsit is a chilisbabot.

    nikitchen

    Recept értékelései

    A receptet még nem értékelték. Légy Te az első!
    előző
    Lazac, de nem akaráhogy! Balzsamecettel
    következő
    Fehérjés tejberizs
    előző
    Lazac, de nem akaráhogy! Balzsamecettel
    következő
    Fehérjés tejberizs

    Írj hozzászólást!

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here