Hozzávalók
- 
                                          50 dkg Darált pulykahús
 - 
                                          1 konzerv kukorica
 - 
                                          1 konzerv bab
 - 
                                          ízlés szerint Só
 - 
                                          ízlés szerint Bors
 - 
                                          ízlés szerint chili
 - 
                                          2 tk Pirospaprika
 - 
                                          1 kevés friss bazsalikom
 - 
                                          1 nagyobb fej Vöröshagyma
 - 
                                          3 gerezd fokhagyma
 - 
                                          3-4 ek olvadt Kókuszolaj
 
Elkészítés
Jó kis chilis bab.😋 Ki ne szeretné? Ugye? Nálunk szinte minden héten az asztalra kerül, és már több éve pulyka daralthúsból készítjük, minimális kókuszzsirral.
Máris mutatom az elkészítést:
A hagymát a fokhagymával együtt kevés kókuszolajon üvegesre pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a húst, amit fehéredésig sütünk. Majd a tűzről félrehúzva fűszerezzük (só,bors,chili, fűszerpaprika, bazsalikom). Jól elkeverjük és piritjuk egy kicsit tovább, majd hozzáadjuk a konzerveket. Tovább főzzük még pár percig és ha a zöldségek is megpuhultak készen is vagyunk. Körülbelül fél óra alatt elkészül.
Én azért szeretem, mert minimális időráfordítással akár megvan a két napi ebédünk, illetve, ha már nagyon unom a csirkemellet.
Próbáljátok ki bátran, szerintem rá fogtok kapni, ha szeretitek egy kicsit is a chilisbabot.




                
                



