Hozzávalók
-
2 konzerv Tonhal
-
4 gerezd fokhagyma
-
fél tk chili
-
fél tk Só
-
1 tk Bors
-
1 db citromleve
-
3-4 marék spenót
-
fél konzerv kukorica
-
ízlés szerint parmezán
-
ízlés szerint Újhagyma
-
ízlés szerint koktélparadicsom
Elkészítés
Meg kell, hogy osszam veletek a kedvenc tonhaltésztás receptemet. Tudjátok én leginkább arra törekszem, hogy GYORSAN, EGÉSZSÉGESET és nem utolsó sorban FINOMAT főzzek. Ilyen jól bevált receptjeim közé tartozik a képen is látható tonhalas tészta, amit akar mindennap tudnék falni 😉
Elkészítés:
A halkonzerv olajában kicsit megpiritjuk az apróra vágott fokhagymát. Hozzáadjuk a fűszereket úgy hogy levesszük a tűzről, majd a citrom levét. Ezután hozzáöntjük a halkonzervet kicsit pirítjuk, ha úgy éreznénk odaég, pici vizet néha-néha tegyünk alá (de vigyázzunk ne legyen túl sok, mert akkor nagyon pépes lesz a végeredmény).
Aztán jöhet bele a spenót, várjuk meg hogy kicsit összekapódjon. És a kukorica.
A tésztát kifőzzük, rátesszük a tonhalas szószt, megszórjuk parmezánnal vágjunk fel néhány friss zöldséget ( leginkább paradicsomot és újhagymát). És készen is vagyunk.