• Kezdőlap
  • Csirke
  • Sárgarépával🥕-petrezselyemzölddel🌱-sajttal🧀 töltött csirkemell, bulgurral és egy kis balzsamecetes salátával🥗

Sárgarépával🥕-petrezselyemzölddel🌱-sajttal🧀 töltött csirkemell, bulgurral és egy kis balzsamecetes salátával🥗

Sárgarépával🥕-petrezselyemzölddel🌱-sajttal🧀 töltött csirkemell, bulgurral és egy kis balzsamecetes salátával🥗

Oszd meg egy közösségi hálózaton:

Vagy csak tedd közzé ezt a linket

Hozzávalók

Adagok:
500g csirkemell
bors
4 kisebb sárgarépa
2-3 gerezd fokhagyma
ízlés szerint sajt
ízlés szerint petrezselyemzöld
csirkemell tetejének megkenéséhez kókuszolaj
1 fél bögre bulgur
koktélparadicsom
hagyma
balzsamecet
saláta

Recept elmentése

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hozzávalók

Elkészítés

Megosztás

Egy egyszerűen elkészíthető, igazán finom töltött ebédötletet mutatok nektek, ami akár ünnepekkor (húsvét) is bátran megállja a helyét a családi asztalon. Megmutatom, hogyan készült.

Elkészítés:

A csirkemellfilét, megtisztítjuk, négy felé vágjuk, kikloffoljuk, sózzuk,borsozzuk. A sárgarépát🥕lereszeljük. A sajtot felszeleteljük, annyi szeletre, ahány húsunk van. A fokhagymát fokhagymanyomóval összezúzzuk. Összekeverjük a reszelt sárgarépával. Nekem van fagyasztott petrezselyemzöldem, de ha frissen veszitek akkor az is tökéletes. Megmossátok és felaprítjátok. Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit. A csirkemellszeletekre rárakjuk sorba a dolgokat: sajt, fokhagymás sárgarépa és petrezselyemzöld. Feltekerjük a húst és fogpiszkálóval megtűzzük. Mikor mindet betöltöttük, megkenjük a tetejüket, kókuszolajjal, egy minimális vizet közéjük öntünk és alufóliával lefedjük. 180 fokos előmelegitett sütőben készre sütjük. A fóliától a vége felé szabadítsuk meg, hogy szépen megpiruljanak és a víz elpárologjon belőle.

Köretként bulgurt főztem hozzá, kétszeres mennyiségű vízzel + szeleteltem fel salátát, koktélparadicsomot és hagymát, amit egy kevés balzsamecettel öntöttem le.

Jó étvágyat, ha elkészítitek!

nikitchen

Recept értékelései

A receptet még nem értékelték. Légy Te az első!
előző
Zabpelyhes proteinpalacsinta
következő
Madársalátás omlett, koktélparadicsommal
előző
Zabpelyhes proteinpalacsinta
következő
Madársalátás omlett, koktélparadicsommal

Írj hozzászólást!

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here